Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Virksomhedsnavn: Alma Høm

Addresse: Elmegade 27

CVR: 38680439

E-mail: almahom@gmail.com

Telefon: +45 28 34 02 09              

 

Betaling

Vi tager i mod følgende betalingsformer:

  • Dankort / VISA Dankort
  • VISA / VISA Electron
  • Mobilepay
  • Mastercard/Maestro

 

Forbehold for udsolgte varer samt pris- og trykfejl

Vi accepterer først dit køb, når vi har godtaget betaling og afsendt varen til dig. Vi tager i den forbindelse forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Vi vores bedste, men nogle gange sker der fejl. Er en vare du har bestilt, uheldigvis udsolgt, vil vi med det samme kontakte dig – og din betaling vil selvfølgelig blive annulleret. 

 

Fortrydelses- og reklamationsret

Hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb har du 14 dages returret fra den dato du modtager smykket. Det må ikke være taget i brug, og smykket skal være i original indpakning. Køber afholder udgifter til returforsendelsen. Returvarer sendes til nedenstående adresse. Når returforsendelsen modtages og er accepteret, overføres pengene til det betalingskort, som er brugt ved købet. 

Alma Høm

Henningsens Alle 1

2900 Hellerup

Danmark

 

Reklamationer

Når du handler hos Alma Høm har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Afhængig af den konkrete situation kan du som udgangspunkt få smykket repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 4 uger efter modtagelse af varen, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderes dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Force Majeure

Alma Høm kan ikke gøres ansvarlig for manglende opfyldelse af en indgået aftale, hvis den manglende opfyldelse skyldes udefra kommende omstændigheder, herunder myndigheders foranstaltninger eller forsømmelse, ny eller ændret lovgivning, arbejdskonflikt, blokade, krig, brand, oversvømmelse, sabotage eller ulykker og lign., og denne eller disse omstændighed forhindrer, vanskeliggør eller forsinker opfyldelsen. 

 

Om Alma Høm

Alma Høm er et smykkebrand, opstartet i 2016 i København. Alma Høm blev grundlagt med ønsket om at designe og skabe håndlavede smykker af høj kvalitet til mennesker i alle køn og aldre. 

Som håndværker er jeg altid på opdagelse i nye materialer, teknikker og farvekombinationer. Derfor fremstiller jeg selv hvert et smykke med kærlighed og nysgerrighed. Dette særligt med inspiration i præcolumbiansk og mesoamerikansk håndværk. Mine smykker fremstiller jeg udelukkende i ædelmetaller og oftest i kombination med ædelstene, halvædelstene eller ferskvandsperler.

Jeg har et stærkt ønske om, gennem mine smykker, at viderebringe ældre kunsthåndværk i selskab med bæredygtige kvalitetsmaterialer. Jeg anvender så vidt muligt 95% biosølv i mine smykker, hvilket indebærer at det er gammelt sølv der renses og genanvendes i nye smykkedele. Dertil sælges alle smykker i en lille fin æske med FSC-mærket for ansvarligt skovbrug. Alle materialer købes indenfor EU og overholder derfor EU lovgivning i henhold til ordentlige arbejdsforhold og overholdelse af menneskerettigheder.