Fragt, retur og reklamation

Forsendelse

Ordrer sendes som pakke med DAO 1-2 hverdage efter bestilling. Du kan derfor forvente at dine smykker er fremme 1-5 hverdage efter bestilling. Skal din ordre gives I gave eller andet, og er du i tvivl om din pakke kan nå frem, kan du altid os kontakte os på almahom@gmail.com eller på instagram @almahoem, og så undersøger vi om det er muligt at ekspedere lidt hurtigere. Forsendelse koster 40-45kr. Ved køb over 499 opnåes fri fragt med DAO. 

Fortrydelse og returnering

Hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb har du 14 dages returret fra den dato du modtager smykket. Det må ikke være taget i brug, og smykket skal være i original indpakning. Køber afholder udgifter til returforsendelsen. Returvarer sendes til nedenstående adresse. Når returforsendelsen modtages og er accepteret, overføres pengene til det betalingskort, som er brugt ved købet. 

Alma Høm

Henningsens Alle 1

2900 Hellerup

Danmark

 

Julegaver

Julegaver skal naturligvis også kunne byttes af modtageren. Derfor gælder de 14 dages returret ved køb af julegaver fra den 24.december og frem (det vil sige til og med 8.januar). Skriv i kommentarfeltet ved check ud, hvis smykket du køber er til en julegave. 

 

Reklamationer

Når du handler hos Alma Høm har du 24 måneders reklamationsret. Afhængig af den konkrete situation kan du få smykket repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 4 uger efter modtagelse af varen, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderes dine (rimelige) fragtomkostninger.

Om Alma Høm

Alma Høm er et smykkebrand, opstartet i 2016 i København. Alma Høm blev grundlagt med ønsket om at designe og skabe håndlavede smykker af høj kvalitet til mennesker i alle køn og aldre. 

Som håndværker er jeg altid på opdagelse i nye materialer, teknikker og farvekombinationer. Derfor fremstiller jeg selv hvert et smykke med kærlighed og nysgerrighed. Dette særligt med inspiration i præcolumbiansk og mesoamerikansk håndværk. Mine smykker fremstiller jeg udelukkende i ædelmetaller og oftest i kombination med ædelstene, halvædelstene eller ferskvandsperler.

Jeg har et stærkt ønske om, gennem mine smykker, at viderebringe ældre kunsthåndværk i selskab med bæredygtige kvalitetsmaterialer. Jeg anvender så vidt muligt 95% biosølv i mine smykker, hvilket indebærer at det er gammelt sølv der renses og genanvendes i nye smykkedele. Dertil sælges alle smykker i en lille fin æske med FSC-mærket for ansvarligt skovbrug. Alle materialer købes indenfor EU og overholder derfor EU lovgivning i henhold til ordentlige arbejdsforhold og overholdelse af menneskerettigheder.