Forhandlere

Find en forhandler tæt på dig nedenfor. Ikke alle forhandlere har alle varer på lager, så ring gerne til den enkelte forretning hvis du kommer efter et særligt smykke.
  
Gungun Designshop
Kompagnistræde 25
1208 København N 
28 34 02 09
www.gungun.dk
 
Fünf
Elmegade 2
2200 København N
35 37 13 80
www.fünf.dk
 
Kit Couture (kun maskemarkører)
Vesterbrogade 165
1800 København V
31 64 02 00
www.kitcouture.dk
 
Sommerfuglen (kun maskemarkører)
Vandkunsten 3
1467 København 
33 32 82 90
www.sommerfuglen.dk
 
 
 

Om Alma Høm

Alma Høm er et smykkebrand, opstartet i 2016 i København. Alma Høm blev grundlagt med ønsket om at designe og skabe håndlavede smykker af høj kvalitet til mennesker i alle køn og aldre. 

Som håndværker er jeg altid på opdagelse i nye materialer, teknikker og farvekombinationer. Derfor fremstiller jeg selv hvert et smykke med kærlighed og nysgerrighed. Dette særligt med inspiration i præcolumbiansk og mesoamerikansk håndværk. Mine smykker fremstiller jeg udelukkende i ædelmetaller og oftest i kombination med ædelstene, halvædelstene eller ferskvandsperler.

Jeg har et stærkt ønske om, gennem mine smykker, at viderebringe ældre kunsthåndværk i selskab med bæredygtige kvalitetsmaterialer. Jeg anvender så vidt muligt 95% biosølv i mine smykker, hvilket indebærer at det er gammelt sølv der renses og genanvendes i nye smykkedele. Dertil sælges alle smykker i en lille fin æske med FSC-mærket for ansvarligt skovbrug. Alle materialer købes indenfor EU og overholder derfor EU lovgivning i henhold til ordentlige arbejdsforhold og overholdelse af menneskerettigheder.