Kontakt & Butik

Alma Høm
CVR: 38680439
+45 28 34 02 09

almahom@gmail.com

Har du udset dig et smykke du gerne vil prøve på? Eller kan du ikke vente på at smykket kommer med posten? Så kom forbi butikken i København <3
Alma Høm har fysisk butik i Kompagnistræde 25, 1208 København K. Forretningen hedder GunGun Designshop og er et designkollektiv, som deles med en håndfuld andre kunstnere og designere.
Åbningstider: 
Mandag ----------------------11-17.30
Tirsdag ---------------------- Lukket
Onsdag ----------------------Lukket
Torsdag ----------------------11-17.30
Fredag ----------------------11-17.30
Lørdag ----------------------11-16
Søndag ---------------------- 11-16

Om Alma Høm

Alma Høm er et smykkebrand, opstartet i 2016 i København. Alma Høm blev grundlagt med ønsket om at designe og skabe håndlavede smykker af høj kvalitet til mennesker i alle køn og aldre. 

Som håndværker er jeg altid på opdagelse i nye materialer, teknikker og farvekombinationer. Derfor fremstiller jeg selv hvert et smykke med kærlighed og nysgerrighed. Dette særligt med inspiration i præcolumbiansk og mesoamerikansk håndværk. Mine smykker fremstiller jeg udelukkende i ædelmetaller og oftest i kombination med ædelstene, halvædelstene eller ferskvandsperler.

Jeg har et stærkt ønske om, gennem mine smykker, at viderebringe ældre kunsthåndværk i selskab med bæredygtige kvalitetsmaterialer. Jeg anvender så vidt muligt 95% biosølv i mine smykker, hvilket indebærer at det er gammelt sølv der renses og genanvendes i nye smykkedele. Dertil sælges alle smykker i en lille fin æske med FSC-mærket for ansvarligt skovbrug. Alle materialer købes indenfor EU og overholder derfor EU lovgivning i henhold til ordentlige arbejdsforhold og overholdelse af menneskerettigheder.